سهم 24 درصدی نان و آرد و ماکارونی در سبد غذایی کارگران
بررسی سهم هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردههای آن در سفره گروههای شغلی که توسط مرکز آمار ایران منتشر شده، نشان میدهد کمترین سهم هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردههای آن از کل هزینههای خوراکی خانوار بین گروههای شغلی مربوط به تکنسینها و دستیاران و کارمندان امور اداری و دفتری هرکدام با 18 درصد است.
پس از این گروه، گروه شغلی قانونگذاران، مقامات عالیرتبه و مدیران و متخصصان (علمی و فنی) در رتبه دوم قرار دارند. سهم هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردههای آن از کل هزینههای خوراکی خانوار 19 درصد است. کارکنان خدماتی و فروشندگان با 20 درصد سوم هستند.
اما بین گروههای شغلی، سهم هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردههای آن از کل هزینههای خوراکی خانوار در گروه شغلی کارگران با 24 درصد، بالاترین رقم را به خود اختصاص داده است./فرهیختگان
- توضیحات
- نوشته شده توسط علی رضایی
- دسته: اخبار
- منتشر شده در 18 ارديبهشت 1401
- تاریخ ایجاد در 18 ارديبهشت 1401
- آخرین به روز رسانی در 18 ارديبهشت 1401
- بازدید: 526