آب بندی سقف شیروانی
عوامل بسیار زیادی هستند که عمر و دوام سقف ویلا را تحت تأثیر قرار می دهند. وزش باد و باران های سیل آسا از تهدیداتی هستند که علیه سقف شیروانی وجود دارند و می توانند سقف را دچار مشکلاتی کنند. وضعیت آب و هوایی مختلف می تواند مصالح و مواد سازندهی سقف شیروانی را از هم جدا کنند و سقف را خراب کنند و به این ترتیب آب به داخل خانه نشت پیدا می کند .
خیس بودن سقف شیروانی می تواند باعث رشد نباتات و موجودات بیولوژیکی شود که می توانند برای سقف مشکل ساز شوند. با نشت آب به داخل سقف،سقف ویلای شما می تواند در معرض خطر پوسیدگی قرار بگیرد. نفوذ آب می تواند از سقف خانه به داخل خانه و دیوارها منتقل شود و در صورتی که از آن جلوگیری نشود، مشکلات جدی ایجاد کنند که شما می توانید با آب بندی سقف از وقوع چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.
نحوه آب بندی سقف شیروانی :
آب بندی سقف شیروانی مراحل مختلفی دارد که در آن ترک های موجود به خوبی پوشیده می شوند تا هیچگونه نشت و نفوذی در سقف وجود نداشته باشد و سطحی صاف و مناسب برای سقف شیروانی وجود داشته باشد. برای آب بندی سقف شیروانی از مواد زیادی می توان استفاده شود که هر کدام ویژگی خاصی دارند. مواد پلیمری جدیدترین موادی هستند که به بازار آمده اند و معمولا نیز از این نوع مواد استفاده می کنند.
در کل نوع آب بندی سقف شیروانی و تشخیص اینکه از چه موادی برای این کار استفاده شود بر عهده پیمانکار است. پیمانکاران باید با توجه به شرایط سقف و شرایط آب و هوایی ، ماده و کار درست را انتخاب نمایند. در کل اولین شرطی که باید برای انتخاب ماده مناسب در نظر گرفته شود، سازگاری میان سطح سقف ویلا و مواد مورد نظری است که قصد داریم آن را انتخاب کنیم. این مورد باید با توجه به ویژگیهای موجود در هر نوع از مواد آب بند کننده ایجاد شود.
مراحل آب بندی سقف شیروانی :
اولین اقدامی که باید پیش از شروع آب بندی سقف شیروانی انجام شود ، این است که سطح آن به صورت کامل تمیز و یکدست باشد. برای این که آب بندی سقف شیروانی کاملاً درست انجام شود، باید مواد آب بندی به شکل کامل با سطح تماس داشته باشد و هیچگونه مادهی اضافی بین سقف و مواد نباشد. به همین خاطر اولین مرحله تمیز کردن سقف شیروانی است و اهمیت بالایی هم دارد. مرحله بعد آماده سازی سطح سقف شیروانی برای آب بندی است. افرادی که این کار را انجام می دهند باید مطمئن شوند که سقف کاملاً خشک است.
مرحله بعد آب بندی سقف شیروانی این است که به دقت ماده آب بندی کننده به روی سقف قرار داده شود و مطمئن شویم که تمام سطح به صورت کامل پوشیده شده است. ضمنا یک مدت زمان خاصی نیز باید برای عمل آمدن این مواد در نظر بگیریم تا مطمئن شویم که کار خود را به درستی و بدون هیچگونه خلل و مشکلی انجام می دهند. به این شکل آب بندی سقف شیروانی به اتمام می رسد و میتوان گفت که سقف شیروانی بعد از انجام این کارها در برابر نفوذ آب مقاوم است. جلوگیری از نفوذ و نشت آب باعث می شود تا در آینده از خیلی از مسائلی که می تواند برای سقف به وجود بیاید و به آن ها در قبل نیز اشاره کردیم ،جلوگیری شود.
وسایل مورد نیاز آب بندی یک سقف شیروانی :
1.آبرو
2.فلاشینگ
3.چسب ماستیک
4.پیچ سرمته شیروانی
- توضیحات
- نوشته شده توسط علیرضا
- دسته: دانستنی ها
- منتشر شده در 19 آذر 1398
- تاریخ ایجاد در 19 آذر 1398
- آخرین به روز رسانی در 24 مهر 1401
- بازدید: 602